Find os her: Kirkebakkevej 32A, 4190 Munke Bjergby
Kontakt os: 6022 9185 eller info@jbanlæg.dk

Hvad vi kan tilbyde dig

Hos Jepsens Byg & Anlæg lægger vi stor vægt på at yde den bedste service til vores kunder. Vi mener, at tilfredse kunder kommer igen og dermed ønsker vi et godt fremtidigt samarbejde med vores kunder. Da vi er en kvalitets-orienteret virksomhed med vægt på det gode håndværk, så kan du altid forvente ordentlig og veludført arbejde, fra os. Og derfor kan du roligt kontakte os med opgaver.
Vi tilbyder et valg af ydelser udført af professionelle faglærte arbejdere. Her kan du få et kort overblik over de ydelser vi tilbyder, men du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og eventuelle tilbud.

Jord, Anlæg & Beton

Hos Jepsens Byg & Anlæg tilbyder vi professionel arbejde med jord, anlæg og beton. Alt bliver udført af faglærte, hvilket sikrer dig god kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Belægning

Hos Jepsens Byg & Anlæg tilbyder vi professionel arbejde med belægning. Vi kan klare stort set alle belægningsopgaver. Alt bliver udført af faglærte, hvilket sikrer dig god kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Mandskabs udlejning

Hos Jepsens Byg & Anlæg udfører vi også mandskabs udlejning. Alt bliver udført af faglærte, hvilket sikrer dig god kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Autoriseret kloakmester

Hos Jepsens Byg & Anlæg er vi eksperter i alt arbejde med kloak. Alt bliver udført af faglærte, hvilket sikrer dig god kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Understøbning af fundamenter

Hos Jepsens Byg & Anlæg udfører vi understøbning af fundamenter. Alt bliver udført af faglærte, hvilket sikrer dig god kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Søger du hjælp til andet?

Søger du noget inden for vores fag, som vi ikke lige har nævnt her på siden? Så kontakt os endelig i dag. Vi kan helt sikkert hjælpe. Ring til os i dag og lad os tage en uforpligtende snak.

Søger du hjælp til andet?

Søger du andet end hvad vi har listet op her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe. Da vi har det nyeste værktøj og redskaber kan vi klare langt de fleste opgaver i vores fag. Så kontakt os endelig i dag og hør nærmere, samt og få et uforpligtende prisoverslag på din næste opgave.