Find os her: Kirkebakkevej 32A, 4190 Munke Bjergby
Kontakt os: 6022 9185 eller info@jbanlæg.dk

Om Jepsens Byg & Anlæg

Hos Jepsens Byg & Anlæg lægger vi stor vægt på at yde den bedste service til vores kunder. Vi mener, at tilfredse kunder kommer igen og dermed ønsker vi et godt fremtidigt samarbejde med vores kunder. Da vi er en kvalitets-orienteret virksomhed med vægt på det gode håndværk, så kan du altid forvente ordentlig og veludført arbejde, fra os. Og derfor kan du roligt kontakte os med opgaver.
Vi tilbyder et valg af ydelser udført af professionelle faglærte arbejdere. Her på vores hjemmeside kan du få et kort overblik over de ydelser vi tilbyder, men du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og eventuelle tilbud.

Et nyt firma men med masser af erfaring

Jepsens Byg & Anlæg arbejder er en nystartet virksomhed. Men det betyder ikke vi ikke har erfaring. For virksomhedsejer Daniel Jepsen arbejder efterhånden på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring.
"Siden opstart har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod."
Daniel Jepsen, Indehaver
Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder fra både private familier og virksomheder, som er kommet igen og igen.
Vi har valgt, ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under "Kontakt" og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Vi hjælper med alle slags specialopgaver inden for vores fag.
Med venlig hilsen